De Groensten zijn verhuisd!

De Groensten hebben een nieuw secretariaat gekregen. Om reden van deze nieuwe personele bezetting en omdat het grote Bulderbos nabij Schiphol gekapt gaat worden, is het secretariaat van de partij vanuit het Bulderbos verhuisd naar de Holle Eik naast de kerk in Hoog Soeren op de Veluwe.

Welkom bij De Groensten!

Sinds kort de enige fundamentalistische ecologische partij van Nederland. De partij voor mensen die beseffen dat een goed milieubeleid meer is dan alleen een paar wetten, die ervan doordrongen zijn dat het ook vraagt om daden en een andere manier van leven voor de gehele mensheid. Juist voor diegenen die alle milieuproblemen van onze planeet bij de wortel willen aanpakken, is onze partij het lichtende voorbeeld en een bron van inspiratie, ook voor het dagelijks leven. Want een beter milieu begint bij jezelf en gaat verder bij de buren!

G.R. Oenmaat, oppermilieu-ayatollah van onze partij en lijsttrekker bij de laatste verkiezingen, verwoordde het doel als volgt:

De Groensten streven naar een intergalactisch evenwicht tussen mens en natuur, waarbij de onderlinge synergie der problemen niet uit het oog verloren mag worden. Het bestaan van het menselijk ras op aarde is de oorzaak van alle milieuproblemen, daarom moet er naar gestreefd worden dat de gehele mensheid in de toekomst zal kunnen verhuizen naar een andere planeet, zodat het natuurlijk evenwicht op aarde zich zal kunnen herstellen. Bovendien zullen soorten die op aarde zijn uitgestorven met behulp van nieuwe gentechnieken weer tot leven gewekt moeten worden, te denken valt in dit verband aan de dinosaurussen en de dodo's.

Met deze pagina's wensen wij u op de hoogte te brengen van onze ideeën. Indien u contact met ons wilt opnemen, kunt u een bedevaart lopen naar ons partijbureau in de Holle Eik.

De Groensten
Holle Eik
Naast de kerk in Hoog Soeren
Email
Website
 
© 2000 - 2023 Jan Hengeveld.