De beste humorsites van het internet
Uitleg over de werking van Lachbui
 
Lachbui is een verzameling van de populairste humorsites op het internet.

Elke eigenaar van een Nederlandstalige humorsite mag meedoen aan de Humortop van Lachbui.
Door mee te doen aan Lachbui kunnen webmasters bezoekers tussen de verschillende humorsites uitwisselen. De sites die de meeste bezoekers naar Lachbui sturen komen bovenaan te staan.

Deelname is geheel gratis, dus als je een humorsite hebt kunt je je direct aanmelden. Na aanmelding krijg je een eigen link waarmee je bezoekers naar Lachbui dient te verwijzen. Gebruik alleen de link die je bij de aanmelding verkrijgt, anders worden je bezoekers niet geteld en komt je site niet op Lachbui te staan. Na de aanmelding dien je eerst eenmaal op de verkregen linkcode te klikken alvorens je site op Lachbui zal verschijnen.

Plaatsing van de linkcode van Lachbui op je eigen site is verplicht! Hier wordt scherp op toegezien! Sites die weigeren de linkcode te plaatsen worden verwijderd.

Om in de lijst te blijven staan, dien je minimaal een bezoeker per week via je eigen linkcode naar Lachbui te sturen. Wanneer je langere tijd geen bezoekers naar Lachbui stuurt zal je site niet meer op de Humortop te zien zijn, je site blijft echter wel in de database staan. Zodra een bezoeker dan op jouw site op jouw linkcode klikt komt je site meteen weer op Lachbui te staan.

Het is niet toegestaan om Lachbui te laden in een pop-up of pop-under. Sites die van deze constructie gebruik maken of op een andere manier "vals spelen" worden zonder waarschuwing vooraf verwijderd.

Het aantal IN en UIT
Als op jouw site een bezoeker klikt op de link naar Lachbui wordt het aantal IN dat achter jouw site staat met 1 verhoogd. Wanneer een bezoeker van Lachbui klikt op jouw banner/link op Lachbui, dan wordt het aantal UIT met 1 verhoogd. Het aantal IN is het aantal bezoekers van jouw site dat naar Lachbui toegaat, het aantal UIT is het aantal bezoekers dat van Lachbui naar jouw site gaat. Een voorbeeld: achter jouw site staat In: 16, Uit 56. Dit betekent dat er 16 bezoekers van jouw site naar Lachbui gegaan zijn en dat je er 56 weer terug gekregen hebt. Deelname is in dit geval heel interessant. Het aantal IN en UIT wordt gemeten met unieke bezoekers per dag, als iemand op jouw site bijvoorbeeld 10 keer op een dag op de link naar Lachbui klikt, wordt hij toch als 1 bezoeker geteld, dit is om vals spelen te voorkomen, de bezoekers moeten echte bezoekers zijn en niet de webmaster van de betreffende site. De sites op Lachbui staan gerangschikt op aantal IN en daarna op aantal UIT. Om zo hoog mogelijk op Lachbui te komen staan kun je een banner van Lachbui op een opvallende plaats op jouw site plaatsen, waardoor er vanzelf meer bezoekers op zullen klikken. De aantallen IN en UIT zijn trouwens ook op te vragen wanneer je inlogt, je kunt dan niet alleen het aantal IN en UIT van deze week opvragen, maar ook het aantal IN en UIT vanaf het moment dat je je hebt aangemeld.

Eenmaal per week worden alle tellers weer op nul gezet zodat ook pas aangemelde sites de mogelijkheid hebben bovenaan te komen.

Lachbui | Banners | Site toevoegen | Site wijzigen